Söndag!
Nu börjar helgen lida mot sitt slut och jag har fortfarande inte rensat i blombänken eller trädgårdslandet för det ska bara regna hela hela tiden. Hoppas på bättre väder till veckan så man kan vara ute någon kväll efter jobbet och pyssla på. Annars har det inte hänt så jätte mycket i helgen, Niklas bror har varit hemma så vi har umgåtts. En sväng till Olivers mormor och morfar hann vi oxå med. Även gammelmormor fick sig ett besök av Oliver, vilket alltid uppskattas mycket!
Till frukost i morse gjorde jag ostmuffins/lembasbröd som är det godaste LCHF-brödet, enligt mig.
Fiberhusk och profiber hittar man i hyllan för glutenfritt. Brödet påminner väldigt mycket om vanligt bröd och är riktigt smarrigt. Man ska dock inte förvara det i plastpåse då det kan bli lite svampigt i konsistensen.
Blanda 3ägg, 3msk majonäs, 3dl riven ost, salt, 1msk fiberhusk och 1-2dl profiber. Låt svälla en stund och klicka sedan ut i muffinsformar eller blöt händerna och ta upp en klick smet och tryck ut på bakplåtspapper. Grädda i 225gr i 10-12min. Brödet ska få lite färg. Låt sedan svalna på galler så att dom sätter sig. Ät sedan som dom är eller med smör och pålägg. Brödet passar mycket bra till soppa oxå!
Fiberhusk och profiber hittar man i hyllan för glutenfritt. Brödet påminner väldigt mycket om vanligt bröd och är riktigt smarrigt. Man ska dock inte förvara det i plastpåse då det kan bli lite svampigt i konsistensen.