LCHF-franska

Så här gör man franskan som jag åt till frukost imorse, den går utmärkt att rosta med kör på hög värme på rosten!


10-12 ägg beroende på storlek
50g smält normalsaltat smör
ev 1 tsk salt
1,5-2 dl kokosnötsmjöl
2 tsk bakpulver

Gör så här
Vispa äggen pösigt och häll i det smälta smöret och ev saltet blanda runt och till sist de torra ingredienserna. Häll i en smord form (ev bröad med sesamfrön) eller klä en aluminiumform med smörpapper och häll smeten i, toppa med sesamfrön.

Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 30-40 minuter, man får känna lite på brödet.

image description

image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0