Lördagens middag!

I Lördags hade vi några vänner på middag och vi körde den sista grillningen. Det blev entrecote, strips, ceasarsallad, bea och rödvinssås. Åh..,det var så himla gott och köttet var så himla mört. Till maten drack vi Per Moberg´s egna rödvin som var även det jätte gott, alla gav det högsta betyg så det är ett vin jag verkligen kan rekomendera. Väldigt lättdrucket vin som finns på systemet för 99spänn! Måste pröva hans vita vin också men rose´t kan jag nog hoppa över, är inte så mycket för de! Vi hade en sådan trevlig kväll och satt mest och bara surra och tog det lugnt.
 


Till efterrätt blev det en slags chessecake, åt något liknande när jag var och hälsa på Sandra förra veckan och kände igen att Niklas gjort denna efterrätt för flera år sedan så jag kolla igenom min kokbok och mycket riktigt hittade jag ett recept! Otroligt enkelt att gör och jätte gott!!
 
Botten
14 smulade digestivekex
100g smält smör
Blanda ihop och tryck ut i en form.
 
Fyllning 1
200g Philiadelfiaost
1 dl florsocker
Vispa poröst.
 
Fyllning 2
3 dl hårdvispad grädde
1msk vaniljsocker
 
Rör ihop dom båda fyllningarna och bre sedan ut på digestivebotten och bre lite valfri kräm på toppen. Jag tog jordgubbskräm eftersom vi hade en öppnad förpackning i kylen men blåbärskräm är också gott =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0